Villa 111 – nyistandsat, lyst og rummeligt dobbelthus på 140 kvm.

Dobbelthus på 140 kvm i 2 etager og en underetage med stor 100 kvm aflåst garage/ multirum/værksted.

111_11a-terrasse_stueStueetagen indeholder stor stue med udsigt til havet samt direkte udgang til den store terrasse med udekøkken. Stort sofaområde samt spiseplads. Åbent køkken med sort granitbordplade og spiseplads med barstole. Køl- og fryseskab, emhætte, gaskomfur med el-ovn og opvaskemaskine. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Værelse med god opbevaringsplads og skydedøre i hele værelsets bredde.

1. sal indeholder 2 store soveværelser med udsigt ud over det Ioniske Hav. Begge værelser har indbygget skabsplads med skydedøre. Fra det ene soveværelse er der udgang til stor terrasse med plads til solvogne og spisebord. Herudover er der en lille balkon med plads til et mindre bord med 2 stole. Stort og lyst badeværelse med badekar.

Huset har gasfyrs centralvarme. Der er aircondition i alle værelserne. Herudover varmeveksler, der også kan benyttes til økonomisk opvarmning, i alle rum.

Haven, på ca. 300kvm i tre niveauer omkranser 3 sider af huset og er nyanlagt i 2014 med forskellige udsigts-terrasser. Der er automatisk timervanding og 800 liter vandreservoir.

Huset fremstår i meget velholdt stand.

Størrelse: 140 m2
Villatype: B
Pris: € 240.000

Kontaktperson:

Christian Grandahl Hansen –  grandahl1@gmail.com
Peter Grandahl –  petergrandahl@gmail.com