Lækker villa med flot udsigt

Spændende mulighed i Villa Collina, Badolato Marina, Regio Calabria. Top 5 placering!

Villa 81 til salg - have

Du kan blive ejer af et skønt dobbelthus i 3 etager med super flot udsigt ud over havet i det autentiske SydItalien.

Det der gør dette hus helt unikt er beliggenheden! Der er uhindret udsigt ud over det smukke Ioniske Hav/Middelhavet samtidig med at du slipper for kommerciel turisme og kan bevæge dig rundt i det helt fantastiske u-opdagede Syditalien.

Husets bruttoareal er 183 kvm heraf 100 kvm beboelse i 2 etager samt 27 kvm terrasser, hvoraf den ene er på 12 kvm med skyggefuld overdækning og udekøkken.

Under huset er der en stor garage på 56 kvm med klinkegulv samt separat aflåst opbevaring rum. Der er mulighed for langtidsparkering af bil.

I stueplan (1. etage) er der direkte udgang til terrassen og haven. Vinkelstue og køkken med udsigt til havet, soveværelse, badeværelse med toilet, brusebad og vaskemaskine. Glasvæg (termoglas) med skydedøre til den overdækkede terrasse, der indgår som en del af køkkenet. På terrassen er der udekøkken med vask og skorstens aftræk for grill.

2. etage med trappe hall og 2 værelser samt bad og toilet. Det ene værelse med udgang til altan på 6 kvm og udsigt til havet. Fra mellemgang er der udgang til altan på 3 kvm og udsigt mod bjergene, der kan bruges til at tørre vasketøj.

Huset er opvarmet med gas centralvarme. I alle rum er der installeret aircondition med varmepumpe.

Haven har automatisk vandingsanlæg med timer.

Haven har skyggefulde kroge, græsplæne og frugttræer og kaktusser. Haven er omkranset af mure med smedejernsstakit på toppen, og alle havelåger kan aflåses. Fra haven er der også udsigt over havet og bjergene!

Selvom huset ligger på bjergside, er der adgang til huset direkte fra gadeniveau ligesom man kan gå til pool og tennisbane uden at skulle gå på trapper.

Huset er fuldt møbleret og klar til indflytning.

Se billeder med mere på www.detitalienskehus.dk og www.changehome.com

Huset indgår i bebyggelsen Villa Collina, som blev opført i 2007 og består af 99 boliger, som primært er ejet af danske statsborgere, men også italienerne har fundet vej til denne skønne by i Badalato Marina. Der er en velfungerende ejerforening, som sikre kontinuerlig udvikling og vedligeholdelse af området. Kvartalsvis kontingent udgør pt. euro 400,00 eller DKK 3.000,00. I tillæg er der et servicekontor med personale som taler dansk og italiensk. Gennem servicekontoret kan indgås aftale om havepasningsordning og rengøring samt øvrige assistance. Læs mere om området på www.VillaCollina.dk

Størrelse: 183 m2
Villatype: A
Pris: € 195.000

Kontaktperson:
Lone Jeppson
  lone.jeppson@gmail.com
+4520825319

Kontakt sælger og se mere specifik salgsannonce her